Het bank- en verzekeringswezen is een branche die voortdurend in beweging is en dus ook steeds andere eisen stelt aan de kandidaten. Bij onze ervaren en deskundige consultants bent u in goede handen voor een kennismakingsgesprek. Nedec levert 4 belangrijke diensten.

 

Detachering

Veel klanten hebben strategisch vastgelegd dat er een flexibele schil om het vaste personeelsbestand aanwezig moet zijn als een soort “dempend vermogen”. Nedec levert voor deze schil hoog gekwalificeerde medewerkers. Zij worden landelijk ingezet op allerlei uiteenlopende projecten.
Nedec zorgt ervoor dat deze medewerkers up-to-date geschoold zijn. Nedec kent dan ook binnen de branche de hoogste opleidingsvergoeding per medewerker.

Onze groei in de afgelopen jaren komt zeker door de onze kwalitatief uitstekend opgeleide medewerkers maar zeker ook door onze kostenbewuste werkwijze.

Werving & Selectie

Jarenlange ervaring en jarenlange successen staan borg om de juiste kandidaat te zoeken en aan te bieden. Door dit goede beeld in de branche komen zowel kandidaten bij ons die op zoek zijn naar een nieuwe toekomst als ook onze klanten die vacatures ingevuld willen hebben. Werving en selectie doen wij op allerlei niveaus. Zo zijn wij voor de Rabobank de grootste leverancier van directie(potentieel).

ZZP

Doordat Nedec bij diverse klanten een vooraanstaande positie inneemt ontvangen wij voortdurend interessante aanvragen. Wij zijn dan ook zeker geïnteresseerd om zaken te doen met kwalitatief goed geschoolde ZZP’ers. Wij nodigen deze van harte uit om met ons in contact te treden.